Celsius CEL

Rank #73 Websajt GIT

Celsius Cena (CEL) -21.32%

$1.12

Šta je Celzijus (CEL)? Celsius (CEL) je sveobuhvatna platforma za bankarske i finansijske usluge za korisnike kripto valuta. Pokrenut u junu 2018. godine, nudi nagrade za deponovanje kripto valute, zajedno sa uslugama poput kredita i plaćanja u novčaniku. Korisnici platforme redovno dobijaju isplate i kamate na svoja imanja. Izvorni Celsiusov token, CEL, obavlja različite interne […]

CEL/USD Cena Uživo

Celsius Kurs

(CEL) Kurs
24 Sata-21.32%
7 Dana-17.39%
30 Dana94.58%
60 Dana636.91%
90 Dana470.83%

Šta je Celzijus (CEL)?

Celsius (CEL) je sveobuhvatna platforma za bankarske i finansijske usluge za korisnike kripto valuta.

Pokrenut u junu 2018. godine, nudi nagrade za deponovanje kripto valute, zajedno sa uslugama poput kredita i plaćanja u novčaniku.

Korisnici platforme redovno dobijaju isplate i kamate na svoja imanja. Izvorni Celsiusov token, CEL, obavlja različite interne funkcije, uključujući povećavanje isplata korisnika ako se koristi kao valuta plaćanja.

Ko su osnivači Celzijusa?

Celzijus je prvobitno nastao kao proizvod stvaralaca Aleksa Mašinskog i Danijela Leona 2017. godine.

Mashinski ima dugogodišnju istoriju u sferi razvoja Interneta, radeći na Voice Over Internet Protocol (VOIP) tokom 1990-ih i drugim tehnologijama od tada. Celsius je daleko od prvog korporativnog poduhvata Mašinskog, sa sedam startupa i 35 patenata na njegovo ime, navodi se na zvaničnoj veb stranici projekta.

Suosnivač i glavni izvršni direktor Daniel Leon u međuvremenu ima iskustva fokusirajući se na rastuće startupe u ranoj fazi. Njegove prethodne uloge uključuju izvršnog direktora kompanije Atlis Labs, društvene preporuke i aplikacije za otkrivanje koja je koristila korisničke preporuke u realnom vremenu.

Celsius sada ima veliki tim osnovnih zaposlenih, tehničkih programera i savetnika sa iskustvom u različitim sferama.

Šta čini Celzijus jedinstvenim?

Cilj Celzijusa je da nadmaši banke u njihovoj sopstvenoj igri nudeći finansijske usluge pod onim uslovima koje tradicionalne finansijske institucije više ne nude.

Tu spadaju mnogo veće stope povrata na štednju i depozite, mnogo lakši i pošteniji zahtevi za zajam i automatizovane nagrade obračunate za svakog korisnika algoritamski. Takođe se odriču kazne i takse u bankarskom stilu.

Platforma takođe funkcioniše kao novčanik preko svoje CelPai funkcije i ima svoj sopstveni CEL token koji korisnici mogu da iskoriste za povećanje vrednosti isplate, između ostalog.

Kao profitna kompanija, Celzijus smanjuje profitne marže na isplate kamata, i dalje vraćajući 80% samim korisnicima. Kompanija takođe pozajmljuje institucionalne jedinice kao što su hedge fondovi.

Isplate su osigurane jer zajmovi imaju sredstva, a svaki zajmoprimac mora da obezbedi više od 100% onoga što pozajmljuje u odredišnoj valuti.

Kako kupiti Celsius (CEL)?

Celsius (CEL) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Celsius Vesti