Bytecoin BCN

Rank #328 Websajt Dokumetacija GIT

Bytecoin Cena (BCN) -0.61%

$0.00004306

šta je Bytecoin? Stvoren 2012. godine, Bytecoin (BCN) sebe opisuje kao privatnu, decentralizovanu kripto valutu sa otvorenim kodom. Glavni cilj projekta je olakšavanje brzih, anonimnih i neizvedivih transakcija. Bytecoin tvrdi da je prvi projekat koji primenjuje tehnologiju CriptoNote. Njegova bezbednost navodno dolazi korišćenjem prstenastih potpisa za zaštitu identiteta pošiljaoca i nepovezanih adresa kako bi se […]

BCN/USD Cena Uživo

Bytecoin Kurs

(BCN) Kurs
24 Sata-0.61%
7 Dana-2.37%
30 Dana14.17%
60 Dana-5.70%
90 Dana7.71%

šta je Bytecoin?

Stvoren 2012. godine, Bytecoin (BCN) sebe opisuje kao privatnu, decentralizovanu kripto valutu sa otvorenim kodom. Glavni cilj projekta je olakšavanje brzih, anonimnih i neizvedivih transakcija. Bytecoin tvrdi da je prvi projekat koji primenjuje tehnologiju CriptoNote. Njegova bezbednost navodno dolazi korišćenjem prstenastih potpisa za zaštitu identiteta pošiljaoca i nepovezanih adresa kako bi se sprečila analiza lanca blokova. Bytecoin tvrdi da ima vreme bloka od 2 minuta i prilagodljive parametre koji su dizajnirani da olakšaju rudarstvo. Najnoviji dodaci Bitecoin tehnologije uključuju Auditable Vallets, koji navodno omogućava sigurne, javno vidljive depozite, i Blockchain Gatevais, sredstvo za povezivanje Bitecoin-ovog blockchain-a sa drugim blockchains-ima.

Kako kupiti Bytecoin (BCN)?

Bytecoin (BCN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Bytecoin Vesti