Burger Swap BURGER

Rank #320 Websajt

Burger Swap Cena (BURGER) 0.00%

$0.00000000

Šta je Burger Swap (BURGER)? Pokrenut u septembru 2020. godine, Burger Swap je jedan od prvih demokratizovanih, decentralizovanih automatizovanih kreatora tržišta (AMM) na Binance Smart Chain (BSC). Izgrađena je bez kontrole bilo kakvih centralizovanih vlasti upotrebom pametnih ugovora. Burger Swap zasnovan je na DEMAKS decentralizovanoj Binance platformi; omogućava mehanizam zamene sa demokratskim procedurama koji omogućava […]

BURGER/USD Cena Uživo

Burger Swap Kurs

(BURGER) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Burger Swap (BURGER)?

Pokrenut u septembru 2020. godine, Burger Swap je jedan od prvih demokratizovanih, decentralizovanih automatizovanih kreatora tržišta (AMM) na Binance Smart Chain (BSC). Izgrađena je bez kontrole bilo kakvih centralizovanih vlasti upotrebom pametnih ugovora.

Burger Swap zasnovan je na DEMAKS decentralizovanoj Binance platformi; omogućava mehanizam zamene sa demokratskim procedurama koji omogućava zajednici da promeni sistemske parametre transparentnim glasanjem.

Ulog BURGER tokena omogućava bilo kojem korisniku da kreira predloge i utiče na prilagođavanje naknada za transakcije, blok nagrade i druge sistemske parametre Burger Swap berze putem glasanja.

Decentralizovani sistem upravljanja Burger Swap dizajniran je da spreči kontrolu bilo kog centralizovanog entiteta. Korisnici su nagrađeni BURGER tokenima za stvaranje likvidnosti, ulog i glasanje u sistemu upravljanja.

Ko su osnivači Burger Swap-a?

Burger Swap je primena ERC-2917 koju su osnovali Toni Carson i dr. Mehmet Sabir i Sulejman Kardaš. Njegov glavni cilj je poboljšanje Unisvap-a kroz promenu modela podsticaja i upravljanja.

Šta čini Burger Swap jedinstvenom?

Automatizovani market mejker je vrsta decentralizovane razmene (DEKS) koja koristi matematičke formule i teoriju igara za određivanje cene imovine. Burger Swap je decentralizovani AMM na BSC mreži.

Burger Swap Bridge ima mogućnost zamene kovanica sa ERC-20 mreže Ethereum (ETH) na standard BEP-20 BSC – i obrnuto – po niskim naknadama. Omogućava korisnicima Ethereuma da neprimetno pređu na BSC mrežu i uživaju u njenim niskim naknadama za transakcije i brzom blokadnom vremenu.

Burger Swap je zamišljen kao demokratska i decentralizovana razmena sa obaveznim upravljanjem. Nosioci BURGER tokena mogu glasati za promenu parametara razmene kao što su naknade za trgovanje, brzina kopanja, nagrade za ulog i druge.

Svi tokeni dostupni na Burger Swap-u imaju BNB i BURGER trgovački par. Par BURGER se koristi za generisanje likvidnosti za BURGER token, a BNB je izvorni token mreže BSC.

Kada novi projekat želi da se nađe na listi Burger Swap, berza ga naplaćuje naknadom za listing i omogućava zajednici da glasanjem odobri ili odbije spisak. Sve naknade za listing dodaju se u bazen i dele se među vlasnicima BURGER-a koji učestvuju u glasanju najmanje jednom nedeljno.

Kako kupiti Burger Swap (BURGER)?

Burger Swap (BURGER) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Burger Swap Vesti