Bloomzed Loyalty Club Ticket BLCT

Rank #376 Websajt

Bloomzed Loyalty Club Ticket Cena (BLCT) 0.00%

$0.00000000

Šta je Bloomzed Loyalty Club Ticket(BLCT)? BZT Loialti Club je softverski i hardverski paket uključen u strukturu projekta Bloomzed, koji je univerzalni sistem lojalnosti projekta Bloomzed, čiji je cilj da podstakne interesovanje korisnika za sistem za proizvode projekta. Ovaj pravac projekta usmeren je na uključivanje potrošača u proces analize, razvoja, testiranja, učešća u marketinškim aktivnostima, […]

BLCT/USD Cena Uživo

Bloomzed Loyalty Club Ticket Kurs

(BLCT) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Bloomzed Loyalty Club Ticket(BLCT)?

BZT Loialti Club je softverski i hardverski paket uključen u strukturu projekta Bloomzed, koji je univerzalni sistem lojalnosti projekta Bloomzed, čiji je cilj da podstakne interesovanje korisnika za sistem za proizvode projekta. Ovaj pravac projekta usmeren je na uključivanje potrošača u proces analize, razvoja, testiranja, učešća u marketinškim aktivnostima, socijalnim anketama i privlačenju novih članova u projekat. Za aktivno učešće i uključivanje, korisnici dobijaju brojne mogućnosti i privilegije od projekta i njegovih partnera (popusti, bonusi, povraćaj novca itd.).

Kako kupiti Bloomzed Loyalty Club Ticket (BLCT)?

Bloomzed Loyalty Club Ticket (BLCT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Bloomzed Loyalty Club Ticket Vesti