Bitpanda Ecosystem Token BEST

Rank #222 Websajt Dokumetacija

Bitpanda Ecosystem Token Cena (BEST) 1.42%

$0.3488

ŠTA JE Bitpanda Ecosystem Token? Bitpanda Ecosystem Token izdao je Bitpanda u avgustu 2019. godine putem najuspešnije evropske ponude za početnu razmenu (IEO). Više od 43 miliona evra je uloženo u BEST na IEO. Sa tehnološkog stanovišta, BEST se izdaje na Ethereum blockchain-u kao ERC20 token. Stvoren je iznos od milijardu BEST (koji nikada neće […]

BEST/USD Cena Uživo

Bitpanda Ecosystem Token Kurs

(BEST) Kurs
24 Sata1.42%
7 Dana-0.59%
30 Dana-14.10%
60 Dana-11.82%
90 Dana-11.46%

ŠTA JE Bitpanda Ecosystem Token?

Bitpanda Ecosystem Token izdao je Bitpanda u avgustu 2019. godine putem najuspešnije evropske ponude za početnu razmenu (IEO). Više od 43 miliona evra je uloženo u BEST na IEO.

Sa tehnološkog stanovišta, BEST se izdaje na Ethereum blockchain-u kao ERC20 token. Stvoren je iznos od milijardu BEST (koji nikada neće biti povećan) i ponuđeno je 500.000.000 BEST tokom IEO, dok ostatak Bitpanda drži kao rezerve kompanije. Prikupljena sredstva koriste se za postizanje Bitpandine vizije demokratizacije investicija, za dalji rast platforme i podsticanje planova širenja.

Kao što je Bitpanda rasla prateći IEO, tako je rasla i BEST. Cena IEO je počela za 0,09 evra za javne investitore, a od tada je Bitpanda izgradila nove funkcije i čini održavanje BEST-a sve privlačnijim za stalno rastuću količinu korisnika Bitpande.

Kako kupiti Bitpanda Ecosystem Token (BEST)?

Bitpanda Ecosystem Token (BEST) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Bitpanda Ecosystem Token Vesti