Bitcoin SV BSV

Rank #31 Websajt GIT

Bitcoin SV Cena (BSV) 4.50%

$44.05

Šta je Bitcoin SV (BSV)? Bitcoin SV je rezultat puno drame na BTC bloku. Sve je počelo kada je Bitcoin pretrpeo tešku viljušku 2017. godine – cepanje mreže i rezultiralo stvaranjem novog altcoin-a pod nazivom Bitcoin Cash. Godinu dana kasnije, 2018. godine, Bitcoin Cash je pretrpeo vlastiti fork, a Bitcoin SV je rođen. Bitcoin SV […]

BSV/USD Cena Uživo

Bitcoin SV Kurs

(BSV) Kurs
24 Sata4.50%
7 Dana-18.82%
30 Dana-32.79%
60 Dana-34.23%
90 Dana-45.25%

Šta je Bitcoin SV (BSV)?

Bitcoin SV je rezultat puno drame na BTC bloku.

Sve je počelo kada je Bitcoin pretrpeo tešku viljušku 2017. godine – cepanje mreže i rezultiralo stvaranjem novog altcoin-a pod nazivom Bitcoin Cash.

Godinu dana kasnije, 2018. godine, Bitcoin Cash je pretrpeo vlastiti fork, a Bitcoin SV je rođen.

Bitcoin SV (SV označava Satoshi Vision) računa se kao originalni Bitcoin – kripto valuta koja ostaje verna ciljevima pseudonimnog osnivača Satoshi Nakamoto-a.

Glavni ciljevi BSV-a uključuju isporuku stabilnosti i postizanje skalabilnosti, nešto za šta se originalni BTC blok lanac trudio da postigne.

Veb lokacija projekta kaže: „Svrha Bitcoin SV je da rudarima pruži jasan izbor i omogući preduzećima da na njima pouzdano grade aplikacije i veb lokacije.“

Ko su osnivači Bitcoin SV (BSV)?

Jedna osoba koja je usko povezana sa stvaranjem Bitcoin SV-a je australijski preduzetnik Craig Vright, koji je i sam tvrdio da je Satoshi Nakamoto. Osnivač je fintech kompanije nChain i lobirao je u korist hard forka jer se nije složio sa predlozima za nadogradnju koji su izneti za BSV.

Preduzetnik Calvin Aire takođe je glasno podržavao Bitcoin SV i redovno je tražio mogućnosti ulaganja u projekte koji su izgrađeni na vrhu blok-lanca.

Šta čini Bitcoin SV (BSV) jedinstvenim?

Postoji nekoliko tržišta na koja se BSV nada da će ciljati – i koristite slučajeve koje želi da postigne, a koji zagovornici kažu da Bitcoin i Bitcoin Cash ne mogu pružiti.

Neki smatraju da je BTC špekulativna imovina, a ne ona koja je pogodna za svakodnevna plaćanja. Nasuprot tome, BSV tvrdi da može „svaki sistem plaćanja na svetu zameniti boljim korisničkim iskustvom, jeftinijim troškovima trgovca i sigurnijim nivoom sigurnosti“.

Bitcoin SV takođe želi da posluži kao rešenje za blokchain preduzeća za kompanije koje su zainteresovane da saznaju više o tome šta ova tehnologija nudi.

U poređenju sa starijom braćom i sestrama, BSV teži da se istakne i iz perspektive skalabilnosti. Bitcoin SV tvrdi da ima mnogo veću veličinu bloka od svojih prethodnika i kao rezultat toga može svakodnevno da obrađuje više transakcija.

Kako kupiti Bitcoin SV (BSV)?

Bitcoin SV (BSV) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Bitcoin SV Vesti