Bancor BNT

Rank #86 Websajt Dokumetacija GIT

Bancor Cena (BNT) 2.09%

$0.5699

Šta je Bancor (BNT)? Bancor se sastoji od niza pametnih ugovora koji upravljaju lančanom konverzijom tokena. Protokol olakšava i brzo pretvara žetone bez potrebe za razmenom. Pametni ugovori protokola upravljaju bazenima likvidnosti koji povezuju različite tokene dostupne u mreži. Glavni token koji se koristi na mreži je „Bancor Netvork Token“, BNT. Trenutno su Bancor i […]

BNT/USD Cena Uživo

Bancor Kurs

(BNT) Kurs
24 Sata2.09%
7 Dana3.03%
30 Dana-18.87%
60 Dana-15.46%
90 Dana-32.62%

Šta je Bancor (BNT)?

Bancor se sastoji od niza pametnih ugovora koji upravljaju lančanom konverzijom tokena. Protokol olakšava i brzo pretvara žetone bez potrebe za razmenom. Pametni ugovori protokola upravljaju bazenima likvidnosti koji povezuju različite tokene dostupne u mreži.

Glavni token koji se koristi na mreži je „Bancor Netvork Token“, BNT. Trenutno su Bancor i Unisvap predvodnici ovog novog DeFi trenda.

Ko su osnivači Bancor-a?

Bancor su osnovali Eial Hertzog, Iudi Levi i Galia i Gui Benartzi 2017. Nazvan je „Bancor“ u čast Johna Mainard-a Keines-a, koji je pre 76 godina izgovorio reč za opis nadnacionalne valute.

Eial Hertzog je arhitekta proizvoda protokola BNT i drugih proizvoda koji koriste mrežu. Poznat je glas u kripto industriji i tehnološki je preduzetnik više od 20 godina. Ranije je osnovao MetaCafe, vodeću veb lokaciju za razmenu video snimaka u Izraelu sa preko 50 miliona korisnika.

Gui Benartzi je izvršni direktor Bancor-a. Takođe je 2005. osnovao kompaniju Mitopia, kompaniju koja razvija igre na više platformi za korisnike na društvenim mrežama.

Galia Benartzi je dugogodišnja tehnološka preduzetnica i suosnivač je protokola Bancor. U Bancor-u je ona programer poslovanja. Takođe je izvršni direktor i osnivač Particle Code.

Iudi Levi je glavni tehnički direktor Bancor-a. On je tehnološki preduzetnik više od 20 godina. Ranije je bio suosnivač AppCoin, aplikacije koja omogućava zajednicama da kreiraju sopstvene valute.

Šta čini Bancor jedinstvenim?

Bancor omogućava bešavnu konverziju tokena koji se koriste u mreži. Ovo uklanja potrebu za razmenom ili nezavisnim platformama. Protokol takođe održava nekoliko samoupravnih spremišta za tokene koje podržava mreža.

Jedinstvenost Bancor-a je u njihovom cilju da stvore likvidnost za altcoins i da nagrade dobavljače likvidnosti. Protokol monotono pretvara različite kripto žetone u druge tokene, uključujući i one koji rade na drugim blok lancima, bez uplitanja treće strane.

BNT, glavni token protokola, podrazumevani je za sve pametne tokene kreirane na mreži. Bancorova kreacija pametnih tokena prva je takva vrsta koja je izgrađena putem blockchain tehnologije. Glavni cilj protokola za stvaranje pametnih tokena je pružanje trajnog rešenja problema sa likvidnošću, što ga čini drugačijim od ostalih kreatora tržišta.

Kako kupiti Bancor (BNT)?

Bancor (BNT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Bancor Vesti