BakeryToken BAKE

Rank #93 Websajt GIT

BakeryToken Cena (BAKE) 1.40%

$0.2868

Šta je BakeriToken (BAKE)? Pokrenut u septembru 2020. godine, BakeriToken (BAKE) je deo ekosistema BakeriSvap. Dobavljači likvidnosti su nagrađeni BAKE tokenima koji se mogu koristiti za zarađivanje dela naknada za trgovanje BakeriSvap-a i za učešće u glasanju kao deo procesa upravljanja BakeriSvap-om. BakeriSvap je decentralizovani automatizovani protokol za pravljenje tržišta (AMM) zasnovan na Binance Smart […]

BAKE/USD Cena Uživo

BakeryToken Kurs

(BAKE) Kurs
24 Sata1.40%
7 Dana26.06%
30 Dana-26.23%
60 Dana7.53%
90 Dana21.02%

Šta je BakeriToken (BAKE)?

Pokrenut u septembru 2020. godine, BakeriToken (BAKE) je deo ekosistema BakeriSvap. Dobavljači likvidnosti su nagrađeni BAKE tokenima koji se mogu koristiti za zarađivanje dela naknada za trgovanje BakeriSvap-a i za učešće u glasanju kao deo procesa upravljanja BakeriSvap-om.

BakeriSvap je decentralizovani automatizovani protokol za pravljenje tržišta (AMM) zasnovan na Binance Smart Chain (BSC). Token BAKE je izvorni BEP-20 upravljački token na platformi.

Korisnici mogu da zarade BAKE tokene pružajući likvidnost na BakeriSvap, a vlasnici BAKE mogu da koriste svoje tokene za glasanje o upravljanju i za primanje dividendi od naknada za transakcije. Nagrade BAKE nude se u nekoliko fondova likvidnosti, u početku uključujući BTC, ETH, DOT, LINK, BUSD i BAKE u odnosu na BNB.

Ko su osnivači BakeriToken-a?

Tim koji stoji iza BakeriToken-a anonimna je grupa programera koji veruju u budućnost decentralizovanih autonomnih organizacija (DAO).

Šta čini BakeriToken jedinstvenim?

Zamjena pekara radi na Binance Smart Chain-u. Očekuje se da će BAKE-BNB fond pružiti deset puta veće nagrade u poređenju sa drugim bazenima.

BakeriSvap, AMN zasnovan na Binance Smart Chain-u, nudi bazene likvidnosti za altcoin kao što su LINK, DOT i drugi. Radi kroz početne baze likvidnosti. BakeriSvap ima dve vrste bazena likvidnosti: sa BAKE nagradama i bez njih. To se radi kako bi se zajednici olakšalo stvaranje novih bazena likvidnosti.

Samo određeni bazeni će dobiti BAKE nagrade. Množitelj nagrade za svaku će se razlikovati u zavisnosti od vrednosti koju pružaju vlasnicima BAKE.

BakeriSvap naplaćuje naknadu od 0,30% na sve svopove i trgovanja, od čega 0,25% ide dobavljačima likvidnosti.

Tada se dobavljačima likvidnosti dodeljuju tokeni bazena likvidnosti koji predstavljaju njihov udeo u svakom pulu. Kroz ove tokene mogu da zarade deo naknada koje se prikupljaju u bazenima prilikom uklanjanja likvidnosti. Dobavljači likvidnosti mogu tada uložiti Bakeri LP tokene za farmiranje BAKE tokena.

Kako kupiti BakeryToken (BAKE)?

BakeryToken (BAKE) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

BakeryToken Vesti