Badger DAO BADGER

Rank #188 Websajt

Badger DAO Cena (BADGER) 7.29%

$4.49

Šta je Badger DAO (BADGER)? Badger DAO je decentralizovana automatizovana organizacija otvorenog koda koja je posvećena izgradnji proizvoda i infrastrukture za pojednostavljivanje upotrebe Bitcoin-a (BTC) kao kolaterala na mnogim platformama pametnih ugovora. Platforma je zajednički prostor u kojem programeri, poznati kao Badge Builders, imaju mogućnost da sarađuju i implementiraju Bitcoin kao zalog što većem broju […]

BADGER/USD Cena Uživo

Badger DAO Kurs

(BADGER) Kurs
24 Sata7.29%
7 Dana-20.15%
30 Dana-1.61%
60 Dana5.05%
90 Dana37.55%

Šta je Badger DAO (BADGER)?

Badger DAO je decentralizovana automatizovana organizacija otvorenog koda koja je posvećena izgradnji proizvoda i infrastrukture za pojednostavljivanje upotrebe Bitcoin-a (BTC) kao kolaterala na mnogim platformama pametnih ugovora.

Platforma je zajednički prostor u kojem programeri, poznati kao Badge Builders, imaju mogućnost da sarađuju i implementiraju Bitcoin kao zalog što većem broju blokčeina. Programer može zaraditi procenat naknada i BADGER tokena od baze za programere za svaku implementaciju. Mainnet je pokrenut 3. decembra 2020.

Graditelj može biti jedan programer, grupa programera ili čak kompanija. Ne postoje fiksne obaveze prema zahtevima za učešće i svako može da ih kreira. Stupovi Badger DAO uključuju Badger Builders, proizvode stvorene u zajednici, Dedicated Badger Operations tim, prilično početnu distribuciju BADGER tokena za upravljanje i činjenicu da je sav kod otvorenog koda.

Ko su osnivači Badger DAO?

Osnivač Badger DAO je Chris Spadafora. Dugogodišnji je kripto entuzijast, investitor i partner u Angelrock-u.

Šta čini Badger DAO jedinstvenim?

Jazavac DAO ima dva glavna proizvoda: Sett i DIGG. Badger DAO je projekat vođen zajednicom; kao takvi, pre nego što se bilo koji proizvod razvije, prvo treba da ga distribuira, glasa o njemu i odobri ga držač tokena.

Sett je decentralizovani agregat za finansiranje (DeFi) koji ima brze mere ublažavanja zajma usredsređene na tokenizovani BTC kroz pet strategija. Jednom kada korisnik izvrši depozit, može da zaradi, jer pametni ugovor protokola obavlja posao.

Da bi podstakli ovo učešće, farmeri koji polože tokenizovani BTC u trezor Setta zarađuju BADGER i DIGG. Osim naknade od 0,5%, dodatnih 4,5% oduzima se od dobiti za pokrivanje gasa i transakcionih troškova.

DIGG je sintetički bitkoin koji se ne odnosi na skrbništvo na Ethereum-ovom blok-lancu i koji je vezan za cenu BTC-a fleksibilnim napajanjem i funkcijom rebaze. Njegov glavni cilj je uklanjanje centralizovanih trećih strana.

Kako kupiti Badger DAO (BADGER)?

Badger DAO (BADGER) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Badger DAO Vesti