Arianee ARIA20

Rank #565 Websajt Dokumetacija

Arianee Cena (ARIA20) 0.00%

$0.3877

Šta je Arianee (ARIA20)? Konzorcijum za digitalni identitet Ponašanje potrošača se menja, nove generacije imaju svoj digitalni život i potražnja za privatnošću podataka se povećava. Šta ako brendovi mogu da predlože moderan način posedovanja svojih kreacija? Šta ako bismo, zahvaljujući tehnologiji, mogli povećati vlasništvo nad robom? U Arianee gradimo trajne odnose između brendova i vlasnika, […]

ARIA20/USD Cena Uživo

Arianee Kurs

(ARIA20) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana17.17%
30 Dana34.16%
60 Dana20.40%
90 Dana9.79%

Šta je Arianee (ARIA20)?

Konzorcijum za digitalni identitet

Ponašanje potrošača se menja, nove generacije imaju svoj digitalni život i potražnja za privatnošću podataka se povećava.

Šta ako brendovi mogu da predlože moderan način posedovanja svojih kreacija? Šta ako bismo, zahvaljujući tehnologiji, mogli povećati vlasništvo nad robom?

U Arianee gradimo trajne odnose između brendova i vlasnika, sačinjeni od poverenja, poštovanja i transparentnosti.

Sa protokolom Arianee, vlasništvo je prošireno, a najvrednije stavke dodane su revolucionarne karakteristike.

Aria je višelančani žeton. Arianee protokol je izgrađen na Ethereum mainnet-u i bočnom lancu Ethereum-a koji se zove POAnetvork. Nadgradnja na Mainnet-u i POA-i omogućava nam da skaliramo protokol, a da istovremeno koristimo Ethereum-ovu decentralizovanu infrastrukturu finansija. Da bismo preneli žetone sa jednog lanca na drugi, izgradili smo: arija most

Dijagram toka u nastavku je šematski prikaz tokenomije arianee protokola. Da biste saznali trenutne stope protokola i procente, pogledajte tehničku dokumentaciju.

Kako kupiti Arianee (ARIA20)?

Arianee (ARIA20) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Arianee Vesti