Apollo Currency APL

Rank #414 Websajt GIT

Apollo Currency Cena (APL) -1.71%

$0.00007344

Šta je Apollo Currency (apl)? Apollo sebe vidi jedinstvenim po tome što njegova brzina transakcije iznosi 1-2 sekunde. Apollo tvrdi da ne pati od problema održivosti blockchaina, kao što je blochain bloat. Gotovo svaki blockchain na tržištu raste u veličini kako njegove brzine transakcija postaju sporije. Apollo navodno postaje brži što je više korisnika u […]

APL/USD Cena Uživo

Apollo Currency Kurs

(APL) Kurs
24 Sata-1.71%
7 Dana15.25%
30 Dana-25.23%
60 Dana-40.18%
90 Dana-36.19%

Šta je Apollo Currency (apl)?

Apollo sebe vidi jedinstvenim po tome što njegova brzina transakcije iznosi 1-2 sekunde. Apollo tvrdi da ne pati od problema održivosti blockchaina, kao što je blochain bloat. Gotovo svaki blockchain na tržištu raste u veličini kako njegove brzine transakcija postaju sporije. Apollo navodno postaje brži što je više korisnika u sistemu i njegova baza podataka može da naraste do neograničenih veličina zahvaljujući tehnologijama koje su u njega ugrađene, poput oštrenja, prilagodljivog kovanja i sinhronizacije vremena čvora.

Apollo Currency sebe posmatra kao jedan od prvih održivih blok lanaca na Zemlji.

Kako kupiti Apollo Currency (APL)?

Apollo Currency (APL) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Apollo Currency Vesti