Anyswap ANY

Rank #383 Websajt GIT

Anyswap Cena (ANY) 0.00%

$0.00000000

Šta je Anyswap (ANY)? Anyswap je potpuno distribuirani protokol koji je pokrenut u julu 2020. godine kako bi omogućio zamenu tokena sa različitih platformi. To je jedna od brojnih mreža koje su ušle u DeFi prostor da bi olakšale zamenu i trgovanje među tokenima. Sistem snagu dobija putem ECDSA podrške za potpis. Ogromna većina kripto […]

ANY/USD Cena Uživo

Anyswap Kurs

(ANY) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Anyswap (ANY)?

Anyswap je potpuno distribuirani protokol koji je pokrenut u julu 2020. godine kako bi omogućio zamenu tokena sa različitih platformi.

To je jedna od brojnih mreža koje su ušle u DeFi prostor da bi olakšale zamenu i trgovanje među tokenima.

Sistem snagu dobija putem ECDSA podrške za potpis.

Ogromna većina kripto valuta – tačnije njih 95% – ima ugrađenu Aniswap-u, uključujući KSRP, Litecoin i Tether.

Takođe podržana Fusion-ovom tehnologijom decentralizovanog upravljanja kontrolnim pravima (DRCM),Anyswap je u stanju da bolje upravlja protokom kretanja tokena između blok lanaca

Ko su osnivači Aniswap-a?

Aniswap je suosnivač DJ Kian, skraćenica od Dejun Kian.

Kian je tokom svoje karijere pokrenuo nekoliko kompanija. Takođe je izvršni direktor kompanije Fusion, rešenja za interoperabilnost blok lanca, i jedan je od osnivača VeDeFi-a i KTUM-a.

Kian je započeo svoje putovanje u industriji 2013. godine. Započeo je svoj rad u ovoj oblasti razvijanjem ASIC čipova za rudarstvo bitkoina. Kao rezultat toga, Kian je prva osoba koja je izgradila rudarsku farmu u Kini.

Krajem 2017. godine, Kian je lansirao beli papir Fusion, koji je istraživao i u fokus stavio kriptofinansiranje. Ti napori bi se mogli smatrati jednim od vrlo ranih koraka u razvoju onoga što je poznatije kao DeFi, što znači decentralizovane finansije.

Aniswap je takođe osnovao Zhao Jun, a takođe je i vršilac dužnosti izvršnog direktora kompanije Aniswap.

Šta čini Aniswap jedinstvenim?

Aniswap pokreće Fusion. Fusion Netvork koristi proces poznat pod nazivom osenčenje privatnog ključa – gde je privatni ključ podeljen na nekoliko bitova i njime upravljaju različiti čvorovi mreže – da bi garantovao da su sredstva sigurna.

Različiti delovi privatnog ključa nikada se ne kombinuju tokom transfera ili trgovanja da bi se povećala sigurnost.

Pametni ugovori na Aniswap-u su otvorenog koda, faktor koji poboljšava sigurnost korišćenjem pojedinačnih revizija.

Priroda otvorenog koda Aniswap-a je važna jer olakšava proveru da li je platforma decentralizovana. Jedna od najvažnijih karakteristika Aniswap-a je da token otvara put korisnicima da razmenjuju kriptovalute sa trenutnim efektom.

ANI token takođe omogućava vlasnicima slobodu da odrede koji su novčići najprikladniji za uvrštavanje na Aniswap DEKS, njegovu decentralizovanu berzu.

Kako kupiti Anyswap (ANY)?

Anyswap (ANY) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Anyswap Vesti