ankrETH aEth

Rank #396 Websajt Dokumetacija GIT

ankrETH Cena (aEth) 0.00%

$0.00000000

Šta je ankrETH (AETH)? Stkr je decentralizovani protokol i platforma, koju je izgradio Ankr, gde korisnici mogu uložiti bilo koju količinu ETH u Eth2 Micropools sa nultim rizikom rezanja i dobiti trenutnu likvidnost sa aETH. Platforma Stkr kombinuje ulog i DeFi, implementirajući elemente tradicionalnog ulaganja sa ne-starateljskim upravljanjem i decentralizovanim upravljanjem. aETH je sintetičko derivatno […]

aEth/USD Cena Uživo

ankrETH Kurs

(aEth) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je ankrETH (AETH)?

Stkr je decentralizovani protokol i platforma, koju je izgradio Ankr, gde korisnici mogu uložiti bilo koju količinu ETH u Eth2 Micropools sa nultim rizikom rezanja i dobiti trenutnu likvidnost sa aETH.

Platforma Stkr kombinuje ulog i DeFi, implementirajući elemente tradicionalnog ulaganja sa ne-starateljskim upravljanjem i decentralizovanim upravljanjem.

aETH je sintetičko derivatno sredstvo izdato ETH akterima, koje omogućava trenutnu likvidnost za nelikvidnu mrežu Ethereum 2.0.

Kako kupiti ankrETH (aEth)?

ankrETH (aEth) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

ankrETH Vesti