Ankr ANKR

Rank #99 Websajt GIT

Ankr Cena (ANKR) 8.92%

$0.04683

Šta je Ankr (ANKR)? Ankr potiče kao rešenje koje koristi zajedničke resurse u cilju pružanja jednostavnih i pristupačnih rešenja za hosting blockchain čvorova. Osnovana je u novembru 2017. godine i tokom svog vremena na tržištu izgradila je tržište za usluge u oblaku zasnovane na kontejnerima korišćenjem zajedničkih resursa. Ovo zauzvrat pruža programerima i poslovnim klijentima […]

ANKR/USD Cena Uživo

Ankr Kurs

(ANKR) Kurs
24 Sata8.92%
7 Dana-14.88%
30 Dana11.15%
60 Dana60.29%
90 Dana94.10%

Šta je Ankr (ANKR)?

Ankr potiče kao rešenje koje koristi zajedničke resurse u cilju pružanja jednostavnih i pristupačnih rešenja za hosting blockchain čvorova. Osnovana je u novembru 2017. godine i tokom svog vremena na tržištu izgradila je tržište za usluge u oblaku zasnovane na kontejnerima korišćenjem zajedničkih resursa.

Ovo zauzvrat pruža programerima i poslovnim klijentima mogućnost da lako primene blockchain čvorove po mnogo jeftinijoj ceni u poređenju sa javnim dobavljačima oblaka.

Kao takvi, hosting blockchain čvorova na Ankr uklanja sve probleme sa centralizacijom i jednu tačku neuspeha.

Pored toga, javni blok lanci mogu da se uključe u zajednice i pruže dalju pomoć svojim mrežama. Ankr ima za cilj izgradnju infrastrukturne platforme i tržišta za postavljanje Veb3-stack-a kako bi omogućio dobavljačima resursa kao i krajnjim korisnicima povezivanje sa blockchain tehnologijama i DeFi aplikacijama.

Imajte na umu da zaštićena oblačna infrastruktura Ankr funkcioniše nezavisno kada je upoređujemo sa javnim dobavljačima oblaka i da se u potpunosti napaja preko geografski raspoređenih centara podataka kako bi povećala nivo stabilnosti i elastičnosti.

Ko su osnivači Ankra?

Ankr Netvork osnovana je 2017. godine na Univerzitetu Berkelei u Kaliforniji kao distribuirana računarska platforma koja koristi prednosti blockchain tehnologija. Suosnivač Chandler Song radio je kao inženjer u Amazon Veb Services i služi kao izvršni direktor, dok je drugi suosnivač Rian Fang radio kao investicioni bankar u kompaniji Morgan Stanlei.

Chandler Song upoznao je Rian Fang-a sa Bitcoin-om i blockchainom-om tokom njihove brucoške godine još 2014. godine, gde ga je nagovorio da zajedno kupi 22 Bitcoin-a. 2017. su ti bitkoini postali seme koje je finansiralo projekat Ankr.

Zajedno su prepoznali potencijal tržišta računarstva u oblaku kao infrastrukturu koja može pokrenuti globalne inovacije. To ih je vodilo u misiju izgradnje jeftinijeg, decentralizovanog oblaka.

Šta čini Ankr jedinstvenim?

Mreža Ankr je stvorena da pruži novo blok-lančno rešenje koje koristi neiskorišćenu računarsku snagu uređaja i centara podataka u celini.

To je platforma koja omogućava ekonomiju deljenja, gde bilo koji kupac može pristupiti resursima po pristupačnijoj stopi, a istovremeno pruža preduzećima mogućnost da unovče svoju rezervnu računarsku snagu koja se ne koristi. Jedinstven je po tome što je prvi koji koristi pouzdani hardver i kao takav osigurava visok nivo sigurnosti.

Kako kupiti Ankr (ANKR)?

Ankr (ANKR) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Ankr Vesti