Amp AMP

Rank #223 Websajt GIT

Amp Cena (AMP) -0.59%

$0.007242

Šta je Amp? Pojačalo je opisano kao novi token digitalnog kolaterala koji nudi trenutna, proverljiva osiguranja za bilo koju vrstu prenosa vrednosti. Koristeći Amp, mreže poput Fleka mogu brzo i nepovratno osigurati transakcije za širok spektar slučajeva korišćenja u vezi sa imovinom. Kako Amp radi? Amp tvrdi da nudi jednostavan, ali svestran interfejs za verifikovanu […]

AMP/USD Cena Uživo

Amp Kurs

(AMP) Kurs
24 Sata-0.59%
7 Dana-20.57%
30 Dana-28.57%
60 Dana94.76%
90 Dana126.69%

Šta je Amp?

Pojačalo je opisano kao novi token digitalnog kolaterala koji nudi trenutna, proverljiva osiguranja za bilo koju vrstu prenosa vrednosti. Koristeći Amp, mreže poput Fleka mogu brzo i nepovratno osigurati transakcije za širok spektar slučajeva korišćenja u vezi sa imovinom.

Kako Amp radi?

Amp tvrdi da nudi jednostavan, ali svestran interfejs za verifikovanu kolateralizaciju kroz sistem kolateralnih particija i menadžera kolaterala. Tamo gde se particije kolaterala mogu odrediti za kolateralizaciju bilo kog računa, aplikacije ili čak transakcije i nose stanja koja su direktno proverljiva na Ethereum blockchain-u, menadžeri kolaterala su pametni ugovori koji mogu zaključati, osloboditi i preusmeriti kolateral u tim particijama po potrebi za podršku aktivnostima prenosa vrednosti. Amp podržava širok spektar slučajeva upotrebe za kolateralizaciju, a takođe uvodi koncept predefinisanih particijskih strategija, koje mogu omogućiti posebne mogućnosti kao što su modeli kolaterala kroz koje se tokeni mogu uložiti bez napuštanja originalne adrese.

Kako kupiti Amp (AMP)?

Amp (AMP) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Amp Vesti