Alien Worlds TLM

Rank #239 Websajt Dokumetacija GIT

Alien Worlds Cena (TLM) -0.49%

$0.01004

Alien Worlds je NFT Defi metaverzum koji simulira ekonomsku konkurenciju i saradnju između igrača. To se postiže podsticanjem igrača da se takmiče za Trilium (TLM), koji je potreban za kontrolu nadmetajućih se decentralizovanih autonomnih organizacija („Planet DAO“) i za dobijanje pristupa dodatnom igranju. U metaverzumu Alien Worlds, igrači mogu da steknu NFT (digitalne predmete za […]

TLM/USD Cena Uživo

Alien Worlds Kurs

(TLM) Kurs
24 Sata-0.49%
7 Dana1.16%
30 Dana3.36%
60 Dana-7.88%
90 Dana-12.37%

Alien Worlds je NFT Defi metaverzum koji simulira ekonomsku konkurenciju i saradnju između igrača. To se postiže podsticanjem igrača da se takmiče za Trilium (TLM), koji je potreban za kontrolu nadmetajućih se decentralizovanih autonomnih organizacija („Planet DAO“) i za dobijanje pristupa dodatnom igranju.

U metaverzumu Alien Worlds, igrači mogu da steknu NFT (digitalne predmete za igre) za kopanje TLM-a, učestvovanje u bitkama i dovršavanje misija u igri. Ovisno o svojoj strategiji, igrači mogu kupiti i sastaviti NFT-ove koji najbolje odgovaraju njihovom igranju. Pored toga, igrači mogu da se uključe u upravljanje izborom savetnika šest Planet DAO-a i na taj način utiču na pravac igre.

Trilium (TLM) je izvorni uslužni znak metaverzuma Alien Worlds i ima sledeće slučajeve upotrebe: Trilium (TLM) Upravljanje planetom: Nosioci TLM-a mogu uložiti TLM da učestvuje u upravljanju planetima i drugim potencijalnim nagradama. Ulog: Igrači mogu uložiti TLM na odabranoj planeti da bi učestvovali u TLM i NFT rudarstvu. Valuta u igri: TLM tokeni su valuta u Alien Vorlds, gde igrači zahtevaju TLM za kupovinu i nadogradnju predmeta, učešće u misijama i bitkama i aktivnostima povezanim sa igrom. Podsticaji za igranje igara: Aktivni korisnici mogu zaraditi TLM kao nagradu za učešće u razvoju ekosistema i aktivnosti u igri.

Kupovina NFT-ova: Predmeti u igri kovani su kao NFT-ovi, što pomaže igračima da iskopaju TLM, učestvuju u bitkama i dovršavaju zadatke u igri.

Kako kupiti Alien Worlds (TLM)?

Alien Worlds (TLM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Alien Worlds Vesti