Aeternity AE

Rank #397 Websajt Dokumetacija GIT

Aeternity Cena (AE) -2.23%

$0.02047

Šta je Aeternity (AE)? Aeternity (AE) je blockchain platforma koja se fokusira na transakcije širokog propusnog opsega, čisto funkcionalne pametne ugovore i decentralizovane propovedi. Osnovana je 2017. godine i nastoji da eliminiše neefikasnost na kripto tržištu povećavanjem skalabilnosti pametnih ugovora i dApps-a, ​​oštrenjem i izvršavanjem ugovora van lanca. Turing-kompletni pametni ugovori na lancu Aeternity omogućavaju […]

AE/USD Cena Uživo

Aeternity Kurs

(AE) Kurs
24 Sata-2.23%
7 Dana-11.29%
30 Dana-22.03%
60 Dana-25.41%
90 Dana-23.94%

Šta je Aeternity (AE)?

Aeternity (AE) je blockchain platforma koja se fokusira na transakcije širokog propusnog opsega, čisto funkcionalne pametne ugovore i decentralizovane propovedi. Osnovana je 2017. godine i nastoji da eliminiše neefikasnost na kripto tržištu povećavanjem skalabilnosti pametnih ugovora i dApps-a, ​​oštrenjem i izvršavanjem ugovora van lanca. Turing-kompletni pametni ugovori na lancu Aeternity omogućavaju izvršenje transakcija bez trećih lica ili posrednika. Aeterniti takođe ima državne kanale koji omogućavaju vanlančana poravnanja pametnih ugovora koja dodiruju blockchain samo ako dođe do neslaganja u ugovoru, delujući kao samo arbitrirajući kripto sud. Aeternity blockchain je takođe izgrađen na najsavremenijim kriptografskim strukturama podataka koje dovode do snažne efikasnosti, jake sigurnosti i uklanjanja problema sa „jedinstvenom tačkom neuspeha“ (SPOF).

Kako kupiti Aeternity (AE)?

Aeternity (AE) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Aeternity Vesti