Energi NRG

Rank #381 Websajt Dokumetacija GIT

Energi Cena (NRG) 0.01%

$0.05406

Šta je Energi (NRG)? Energi (NRG) je kriptovaluta sa dokazima o ulogu (POS) koja kombinuje pametne ugovore, decentralizovano upravljanje i blagajnu koja se samofinansira. Osnovana je 2018. godine, a sedište joj je na Britanskim Devičanskim ostrvima. Energi nikada nije imao rudnik ili početnu ponudu kovanica – umesto toga, njegova blagajna je dozvoljavala projektu da finansira […]

NRG/USD Cena Uživo

Energi Kurs

(NRG) Kurs
24 Sata0.01%
7 Dana-1.59%
30 Dana-28.17%
60 Dana-32.48%
90 Dana-50.84%

Šta je Energi (NRG)?

Energi (NRG) je kriptovaluta sa dokazima o ulogu (POS) koja kombinuje pametne ugovore, decentralizovano upravljanje i blagajnu koja se samofinansira. Osnovana je 2018. godine, a sedište joj je na Britanskim Devičanskim ostrvima.

Energi nikada nije imao rudnik ili početnu ponudu kovanica – umesto toga, njegova blagajna je dozvoljavala projektu da finansira razvoj, podršku, poslovanje i marketing. Energi mreža dodeljuje mali broj tokena ka rudarskim nagradama i glavninu izdavanja daje to riznici i masternodama.

Energi je samofinansirajuća kripto valuta – glavna prednost ovog pristupa je činjenica da može da plati investitorima i programerima.

Ko su osnivači Energija?

Energi (NRG) je osnovao Tommi Vorld Pover. Pre toga, bio je viši hipotekarni bankar u LoanDepot Inc., stariji savetnik u Vivint Solar i viši savetnik u ADT.

Šta čini Energi jedinstvenim?

Energi podržava pametne ugovore kompatibilne sa Ethereumom, upravljanje na lancu, riznicu samofinansiranja koja je pokrenuta bez ICO-a ili pre-rudnika i koja se ne oslanja na rizični kapital ili eksterno finansiranje.

Takođe ima moćnu masternode mrežu 2 nivoa. Ova mreža nudi visoku skalabilnost i integriše DeFi aplikacije poput proročanstava bez potrebe za bilo kakvim spoljnim tokenima.

Milion NRG se oslobađa svakog meseca, pri čemu 10% ide ulagačima, 10% u Energi Backbone, 40% u masternode i 40% u blagajnu.

Svaki korisnik može ugostiti masternode ulaganjem 1.000 NRG. Vlasnici su nagrađeni za zaštitu mreže i 40% generiranog NRG (400.000 tokena mesečno) se dodeljuje masternodama.

Još jedan ključni aspekt Energija je zajednica koja ga okružuje, što uključuje grupu volontera i plaćenih profesionalaca koji osiguravaju da zajednica ostane zdrava i aktivna.

Kako kupiti Energi (NRG)?

Energi (NRG) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Energi Vesti