MXC MXC

Rank #379 Websajt

MXC Cena (MXC) -0.79%

$0.006583

Šta je MXC)? MXC je uslužni žeton, koji se takođe naziva žetonom Interneta stvari (IoT). MXC gradi globalnu mrežu podataka koja omogućava bežičnim uređajima da se efikasnije povezuju i komuniciraju na veće udaljenosti od trenutno korištenih ViFi i Bluetooth metoda. MXProtocol i interoperabilna mreža Para-Chain dizajnirani su da pomognu gradovima, kompanijama i pojedincima da profitiraju […]

MXC/USD Cena Uživo

MXC Kurs

(MXC) Kurs
24 Sata-0.79%
7 Dana-2.11%
30 Dana-7.76%
60 Dana-9.13%
90 Dana-27.48%

Šta je MXC)?

MXC je uslužni žeton, koji se takođe naziva žetonom Interneta stvari (IoT). MXC gradi globalnu mrežu podataka koja omogućava bežičnim uređajima da se efikasnije povezuju i komuniciraju na veće udaljenosti od trenutno korištenih ViFi i Bluetooth metoda. MXProtocol i interoperabilna mreža Para-Chain dizajnirani su da pomognu gradovima, kompanijama i pojedincima da profitiraju / iskoriste izgradnju LPVAN mreže i da je koriste za prenos i upravljanje podacima. Putem MXC konturnih plaćanja, MXC programeri su osmislili integrisano IoT rešenje za plaćanje koje omogućava automatizovanom mašinskom obrađivanju plaćanja i IoT transakcijama da se dogode u roku od nekoliko sekundi.

Kako kupiti MXC (MXC)?

MXC (MXC) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.