Request REQ

Rank #374 Websajt Dokumetacija GIT

Request Cena (REQ) -1.43%

$0.09665

Šta je Request (REK)? Token uslužnog programa Request (REK), pokrenut 2017. godine, osigurava performanse i stabilnost Request Netvork. Sama Request Netvork je decentralizovani sistem plaćanja zasnovan na Ethereumu, gde svako može da zahteva uplatu i prima novac sigurnim sredstvima. Uklanja zahtev za treće strane kako bi se obezbedilo jeftinije, sigurnije rešenje za plaćanje koje funkcioniše […]

REQ/USD Cena Uživo

Request Kurs

(REQ) Kurs
24 Sata-1.43%
7 Dana-2.04%
30 Dana-10.28%
60 Dana-17.32%
90 Dana-6.52%

Šta je Request (REK)?

Token uslužnog programa Request (REK), pokrenut 2017. godine, osigurava performanse i stabilnost Request Netvork. Sama Request Netvork je decentralizovani sistem plaćanja zasnovan na Ethereumu, gde svako može da zahteva uplatu i prima novac sigurnim sredstvima. Uklanja zahtev za treće strane kako bi se obezbedilo jeftinije, sigurnije rešenje za plaćanje koje funkcioniše sa svim globalnim valutama.

Kada korisnik kreira Request za plaćanje, definiše na koju adresu treba dodeliti uplatu i koliki je iznos. Korisnik takođe može da definiše uslove plaćanja, nadograđujući jednostavan zahtev na račun. Kada se ovo završi, korisnik može podeliti svoj Request da mu druga strana plati.

Svaki korak je dokumentovan i uskladišten na mreži zahteva, što omogućava svim uključenim da lako prate sve račune i plaćanja u računovodstvene svrhe.

Request je takođe integrisan sa zakonodavstvom širom sveta da bi se ostalo u skladu sa trgovinskim zakonima svake pojedine zemlje.

Ko su osnivači Request-a?

Osnivači Requesta su Christophe Lassuit ​​i Etienne Tatur.

Christophe Lassuit ​​je trenutno glavni finansijski direktor kompanije Request. Pre ove funkcije, osnovao je MONEITIS.

Etienne Tatur je glavni tehnički službenik Request-a. Pre toga, takođe je bio suosnivač MONEITIS-a i radio je kao vodeći programer u KOBUZ-u, servisu za streaming muzike.

Šta čini Request jedinstvenim?

Uplate na Request se izvršavaju jednostavnim slanjem fakture putem blok lanca; druga ugovorna strana tada može da otkrije Request i plati ga jednim klikom na peer-to-peer način. Činjenica da se isplate generišu push, umesto generisanja povlačenjem, jedna je od ključnih prednosti Request-a. Nema potrebe da korisnici dele svoje podatke o nalogu. Upotreba blockchain tehnologije takođe eliminiše potrebu za nezavisnim procesorima, što rezultira smanjenjem transakcionih troškova.

Request Netvork koristi decentralizovane blok-lance kao što su Ethereum i IPFS za povećani nivo sigurnosti, privatnosti i vlasništva nad podacima za krajnjeg korisnika. Platforma ima naknade za transakcije, što je trošak potreban za emitovanje promene na blockchain mreži. Naknade za transakcije koriste se za podsticanje rudara da postignu konsenzus o stanju mreže.

REK se može čuvati u novčanicima kao što su Metamask, MiEtherVallet, Ledger, imToken, Trezor, Atomic Vallet, Jakk Liberti i Trust Vallet.

Kako kupiti Request (REQ)?

Request (REQ) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Request Vesti