Curve DAO Token CRV

Rank #95 Websajt GIT

Curve DAO Token Cena (CRV) -5.26%

$0.4244

Šta je Curve (CRV)? Curve je decentralizovana berza stabilnih kovanica koja koristi automatizovanog market mejkera ​​(AMM) za upravljanje likvidnošću. Pokrenut u januaru 2020. godine, Curve je sada sinonim za fenomen decentralizovanih finansija (DeFi) i zabeležio je značajan rast u drugoj polovini 2020. godine. U avgustu je Curve pokrenuo decentralizovanu autonomnu organizaciju (DAO), sa CRV kao […]

CRV/USD Cena Uživo

Curve DAO Token Kurs

(CRV) Kurs
24 Sata-5.26%
7 Dana-8.39%
30 Dana-38.90%
60 Dana-32.95%
90 Dana-10.88%

Šta je Curve (CRV)?

Curve je decentralizovana berza stabilnih kovanica koja koristi automatizovanog market mejkera ​​(AMM) za upravljanje likvidnošću.

Pokrenut u januaru 2020. godine, Curve je sada sinonim za fenomen decentralizovanih finansija (DeFi) i zabeležio je značajan rast u drugoj polovini 2020. godine.

U avgustu je Curve pokrenuo decentralizovanu autonomnu organizaciju (DAO), sa CRV kao internim tokenom. DAO koristi alatku za izradu zasnovanu na Ethereumu Aragon za povezivanje više pametnih ugovora koji se koriste za deponovanu likvidnost korisnika. Pitanja poput upravljanja, međutim, razlikuju se od Aragona po svojoj težini i drugim aspektima.

Ko su osnivači Curve?

Osnivač i izvršni direktor Curvea je Michael Egorov, ruski naučnik koji ima različito iskustvo sa preduzećima vezanim za kriptovalute.

  1. godine je suosnivač i postao CTO kompanije NuCipher, kompanije za kriptovalute koja gradi infrastrukturu i protokole koji čuvaju privatnost.

Egorov je takođe osnivač decentralizovane mreže banaka i zajmova LoanCoin.

Redovni tim kompanije Curve deo je strukture za dodelu CRV-a i dobivaće tokene prema dvogodišnjem rasporedu sticanja prava kao deo početnog plana lansiranja.

U avgustu 2020. godine, Egorov je rekao da je „preterao“ zaključavanjem velike količine CRV tokena kao odgovor na glasačku moć iearn.finance, dodeljujući sebi 71% upravljanja u tom procesu.

Šta čini Curve jedinstvenom?

Curve je stekao značajnu pažnju prateći svoju nadležnost kao AMM posebno za trgovanje stabilnim valutama.

Pokretanje DAO i CRV tokena donelo je dalju profitabilnost, s obzirom na to da se CRV koristi za upravljanje, jer se dodeljuje korisnicima na osnovu posvećenosti likvidnosti i dužine vlasništva.

Eksplozija u trgovanju DeFi-om obezbedila je Curve-ovoj dugovečnost, s tim što su AMM-ovi prebacivali ogromne količine likvidnosti i povezanu dobit korisnika.

Kao takva, Curve pruža uslugu svima koji su uključeni u DeFi aktivnosti kao što su uzgoj prinosa i rudarstvo likvidnosti, kao i one koji žele da maksimiziraju prinos bez rizika držanjem fiktivno nehlapljivih stabilnih kovanica.

Platforma zarađuje naplaćujući umerenu naknadu koja se plaća dobavljačima likvidnosti.

Kako kupiti Curve DAO Token (CRV)?

Curve DAO Token (CRV) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Curve DAO Token Vesti