SushiSwap SUSHI

Rank #55 Websajt GIT

SushiSwap Cena (SUSHI) -3.78%

$1.00

Šta je SushiSvap (SUSHI)? SushiSvap (SUSHI) je primer automatizovanog market mejkera ​​(AMM). Sve popularniji alat među korisnicima kripto valuta, AMM su decentralizovane berze koje koriste pametne ugovore za stvaranje tržišta za bilo koji par tokena. SushiSvap je pokrenut u septembru 2020. godine kao vilica Unisvap-a, AMM-a koji je postao sinonim za pokret decentralizovanih finansija (DeFi) […]

SUSHI/USD Cena Uživo

SushiSwap Kurs

(SUSHI) Kurs
24 Sata-3.78%
7 Dana-3.03%
30 Dana-46.36%
60 Dana-35.42%
90 Dana-10.38%

Šta je SushiSvap (SUSHI)?

SushiSvap (SUSHI) je primer automatizovanog market mejkera ​​(AMM). Sve popularniji alat među korisnicima kripto valuta, AMM su decentralizovane berze koje koriste pametne ugovore za stvaranje tržišta za bilo koji par tokena.

SushiSvap je pokrenut u septembru 2020. godine kao vilica Unisvap-a, AMM-a koji je postao sinonim za pokret decentralizovanih finansija (DeFi) i s tim povezan bum trgovanja DeFi tokenima.

Cilj SushiSvap-a je da diverzifikuje tržište AMM-a i takođe doda dodatne funkcije koje ranije nisu bile prisutne na Unisvap-u, kao što su povećane nagrade za učesnike mreže putem sopstvenog tokena SUSHI.

Ko su osnivači SushiSvap-a?

SushiSvap je osnovao pseudonimni entitet poznat samo pod imenom Chef Nomi. Malo se zna o šefu kuhinje Nomi ili njegovom ili njenom podstreku za odricanje od Unisvap-a.

Projekat ima još dva pseudonima suosnivača, sushisvap i 0kMaki, takođe poznat kao samo Maki. Između njih, oni rukuju SushiSvap-ovim kodom, razvojem proizvoda i poslovanjem.

U skorije vreme, de facto vlasništvo nad SushiSvap-om prešlo je na Sam Bankman-Fried-a, izvršnog direktora berze derivata FTKS i pokretača kvantitativnog trgovanja Alameda Research.

Bankman-Fried je poznati učesnik i komentator tržišta kriptovaluta, koji se redovno pojavljuje u intervjuima za medije.

Šta čini SushiSvap jedinstvenim?

SushiSvap primarno postoji kao AMM, putem kojeg se uspostavlja automatizovana likvidnost za trgovanje između bilo koje dve imovine kripto valute.

Njegova glavna publika su trgovci DeFi-a i pridruženi subjekti koji žele da iskoriste procvat tokena projekata i stvore likvidnost.

AMM-ovi u potpunosti uklanjaju knjige naloga, izbegavajući probleme poput problema likvidnosti, koji koče tradicionalne decentralizovane razmene.

Cilj SushiSvap-a je da poboljša ponude svog roditelja, Unisvap-a, povećavajući uticaj koji korisnici mogu imati na njegovo poslovanje i budućnost.

Platforma uzima 0,3% smanjenja od transakcija koje se dešavaju u njenim bazenima likvidnosti, dok se njen SUSHI token koristi za nagrađivanje dela korisnika tih naknada. SUSHI takođe daje korisnicima pravo na upravljačka prava.

Kako kupiti SushiSwap (SUSHI)?

SushiSwap (SUSHI) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

SushiSwap Vesti